Cyklovýlet 6.7.2011

07.07.2011 23:15 Bike

Fotky, RunKeeper.com

První švih po cca šesti týdnech.

Po čtyřech dnech od začátku dovolené se počasí konečně trochu umoudřilo, a tak jsem zkusil přemoct svou narůstající lenost a vydat se na výlet kolmo. Asi po hodině přemlouvání sebe sama, schovaného za přípravu itineráře, jsem konečně vyrazil.

Zpočátku šlo všechno jako po másle, cesta rychle ubíhala a kilometry přibývaly. Za prvním velkým stoupáním jsem si sice nadával, že jsem nezůstal doma, ale krizi jsem překonal :) V polovině cesty kolem Křimovské přehrady jsem vjel do "hejna" prťavých žabiček (tak prťavých, že jsem nejdřív myslel, že je to hejno much). Po chvíli poměrně marných pokusů udělat slušnou fotku jsem zase vyrazil. U druhého kopce už šla morálka do háje, a ve třetím větším stoupání už jsem musel chvíli potupně kolo vést :)

Z Nové vsi jsem se vydal po své oblíbené modré, údolím prunéřovského potoka směrem na Hasištejn. Cesta je to krásná, podél potoka, kolem krásné skály.. dnes mi je bohužel překazila krátká, ale o to horší bouřka. Trvala sice jen asi 15 minut, ale vůbec nemám rád, když jsem široko daleko jediná kovová věc, a kolem mě práskají hromy a blesky. Dalším fajn následkem bylo bahno.. vzhledem k absenci blatníků, které jsem nechal doma na stole, bylo opravdu VŠUDE :)

Protože už jsem toho měl dost, vydal jsem se od Úbočí po žluté směrem na Výsluní, a odtamtud domů (ani nemluvím o dalším potupném vedení kola směrem na Výsluní)


Komentáře

Zatím zde nejsou žádné komentáře


Přidejte svůj komentář:

Jméno:

Předmět:

Komentář: